C.O.V. EX ANIMO
/

ZINGEN IS GELUK

 

Word Vriend van C.O.V. Ex Animo!

Hoe werkt het?

Als Vriend maak je het mede mogelijk dat een oratoriumvereniging als Ex Animo behouden blijft en concerten kan blijven geven. Je bent al Vriend van C.O.V. Ex Animo als je onze vereniging steunt met een jaarlijkse bijdrage vanaf €25,-.

Een Vriend van C.O.V. Ex Animo kan bij concerten voor 2 personen een speciale plek in het Vriendenvak reserveren. Dit zijn goede plekken voorin de kerk.
De jaarlijkse bijdrage kan overgemaakt worden op rekeningnummer: NL98INGB0000559304 t.n.v. Christelijke Oratoriumvereniging 'Ex Animo' te Leiden, onder vermelding van 'Vriendenbijdrage Ex Animo <jaartal>'.
Je wordt ongeveer driemaal per jaar op de hoogte gehouden van de bezigheden van Ex Animo middels de Vriendenbrief en zal uitnodigingen ontvangen voor diverse activiteiten van de vereniging.
Vriend worden? Hartelijk dank daarvoor! Stuur een mail met uw gegevens naar: vrienden@exanimo.nl

 

Sponsormogelijkheden

Wilt u met uw bedrijf of initiatief ook amateurkunst mede mogelijk maken in Leiden en tegelijk op een aantrekkelijke manier bekendheid geven aan uw bedrijf? Dat kan! Ex Animo zoekt namelijk nog meer sponsors! 

Mogelijkheden en tarieven:

  • Voor een 'instaptarief' van €250,- per jaar biedt Ex Animo een advertentie in de programmaboekjes aan en een link van uw bedrijf op de website. U wordt persoonlijk uitgenodigd voor de uitvoeringen en ontvangt daarvoor een vrijkaart. Daarnaast is het mogelijk kaarten (1e rang) tegen gereduceerd tarief bij te bestellen.
  • Vanaf €500,- per jaar ontvangt u meerdere vrijkaarten voor de concerten en desgewenst ook een vermelding op flyers en/of posters die in Leiden en omgeving worden verspreid.
  • Daarnaast is het ook mogelijk uw bijdrage te leveren in de vorm van een levering of dienst tegen gereduceerd tarief. U kunt uw jaarbijdrage ook bestemmen voor een specifiek doel binnen Ex Animo.


Wat kunt u als sponsor van Ex Animo verwachten?

  • Vermelding van uw bedrijfsnaam in programmaboekjes en/of flyers
  • Vermelding op de website van Ex Animo met een link naar uw bedrijf
  • Vrijkaart (1e rang) voor onze uitvoeringen
  • Ex Animo verzorgt, in overleg met u, graag een aangepast optreden voor uw bedrijf bij bijvoorbeeld een opening of jubileum.


Wilt u sponsor worden van Ex Animo? Dan heeft u vast behoefte aan wat extra informatie over de mogelijkheden. U kunt hiervoor contact opnemen met John Verbeek via: sponsoring@exanimo.nl


 
E-mailen