Sinds 22 april 1919
/


Zingen is geluk

 

Kaartverkoop Matthäus Passion | woensdag 17 april 2019 geopend!

Vanaf heden is het mogelijk om kaarten via de website te bestellen! Daarnaast is er de mogelijkheid om het unieke Eeuwfeestboek van C.O.V. Ex Animo te bestellen! Na 22 april 2019, de dag dat Ex Animo 100 jaar wordt, zal het boek thuisgestuurd worden. 
Inlichtingen over het concert zijn verder te verkrijgen via de mail: concerten@exanimo.nl of via de concerttelefoon:  06-16246881.


Concertinformatie

Aanvang: 19:30u

Locatie: Pieterskerk, Pieterskerkhof 1a, Leiden


Medewerkenden:

Koor: C.O.V. Ex Animo

Jeugdkoor: Kleyn Noordwijk & BplusC

Dirigent: Wim de Ru

Orkest: Holland Orkest Combinatie

Orgel continuo: Wybe Kooijmans

Viola da gamba: Takeshi SudoAylin  Sezer, sopraan

Ingeborg  Bröcheler, alt

Georgi Sztojanov, tenor

Berend Eijkhout, bas

Laurens-Alexander Wyns, evangelist

Hans Christian Hinz, Christus


Prijzen

De eerste rang plaatsen kosten € 42,50-, de tweede rang plaatsen € 32,50,- (t/m 18 jaar €16,25) en de derde rang plaatsen € 18,- (t/m 18 jaar €9,-). Inbegrepen is een pauzedrankje naar keuze (koffie, thee, fris, wijn of bier).

Jongeren tot en met 18 jaar krijgen een tweede of derde rang plaats voor de helft van de prijs. 

Wanneer het concert binnen 5 werkdagen na de besteldatum plaatsvindt, zullen de kaarten voor u op naam worden klaargelegd bij de kassa en kunt u ze voorafgaand aan het concert ophalen.


Hoe worden plaatsen toegekend?

1. We werken met eerste-, tweede- en derde rang plaatsen. Op het bijgevoegde stoelenplan kunt u zien hoe de plaatsen in de kerk zijn verdeeld over de verschillende rangen. Plattegrond Pieterskerk - Stoelenopstelling
190326 - 6160-3_Tekening Ex Animo MP 2019.pdf (870.15KB)
Plattegrond Pieterskerk - Stoelenopstelling
190326 - 6160-3_Tekening Ex Animo MP 2019.pdf (870.15KB)
2. De toewijzing van plaatsen geschiedt in volgorde van binnenkomst van de betaling met doortelling vanaf de plaatsen vooraan naar achteren.

3. Op de website wordt vermeld als een rang is uitverkocht. Mocht een bestelling voor de eerste rang niet meer geplaatst kunnen worden dan reserveren wij voor u automatisch plaatsen in de tweede rang. Voor bestellingen voor de tweede rang wordt in dat geval uitgeweken naar de derde rang. Vervolgens nemen we contact met u op of u die plaatsen ook wilt hebben. Eenmaal bestelde en betaalde kaarten worden niet teruggenomen.

Informatie over eerste-, tweede- en derde rang plaatsen

1. De plaatsen van de eerste rang in het middenschip van de kerk hebben direct en goed zicht op de solisten, koor en orkest.

2. De tweede rang plaatsen in de zijbeuken van de kerk hebben een goed zicht op koor en/of orkest. Het zicht wordt ondersteund met videoschermen.

3. De derde rang plaatsen hebben goed zicht op het orkest. Het zicht op het koor en de solisten is beperkt. Het zicht wordt ondersteund met videoschermen.

Garderobe

Aan de zijkanten van het koor van de kerk en onder de tribune is een onbewaakte garderobe. U wordt verzocht om hier uw jas op te hangen.