Sinds 22 april 1919
/

Zingen is geluk

 

Kaartverkoop voor de Matthäus Passion op woensdag 28 maart 2018 is gestart!

Informatie

Datum: woensdag 28 maart 2018

Aanvang: 19:30u

Locatie: Pieterskerk Leiden


Medewerkenden: 

Koor: C.O.V. Ex Animo

Dirigent: Wim de Ru

Jeugdkoor: Kleyn Noordwijk

Orkest: Holland Symfonie Orkest

Orgel continuo: Wybe Kooijmans

Viola da gamba: Israel Castillo Hernández


Solisten:

Aylin Sezer, sopraan

Ingeborg Bröcheler, alt

Christian Dietz, tenor

Frans Huijts, bas

Laurens-Alexander Wyns, evangelist

Hans Christian Hinz, Christus


Prijzen

1e rang € 42,50-

2e rang € 32,50- (t/m 18 jr € 16,25)

3e rang € 18,- (t/m 18 jr € 9,-)

Pauzedrankje naar keuze inbegrepen (koffie, thee, fris, wijn of bier).

Wilt u de bestelde kaarten per post ontvangen, dan betaalt u  € 2,50 voor reservering- en verzendkosten (per verzending) extra. Wij versturen de kaarten alleen binnen Nederland. Wanneer het concert binnen 5 werkdagen na de besteldatum plaatsvindt, zullen de kaarten voor u op naam worden klaargelegd bij de kassa en kunt u ze voorafgaand aan het concert ophalen.

Hoe worden plaatsen toegekend?

1. We werken met eerste-, tweede- en derde rang plaatsen. Op het bijgevoegde stoelenplan kunt u zien hoe de plaatsen in de kerk zijn verdeeld over de verschillende rangen. 

2. De toewijzing van plaatsen geschiedt in volgorde van binnenkomst van de betaling met doortelling vanaf de plaatsen vooraan naar achteren.

3. Op de website wordt vermeld als een rang is uitverkocht. Mocht een bestelling voor de eerste rang niet meer geplaatst kunnen worden dan reserveren wij voor u automatisch plaatsen in de tweede rang. Voor bestellingen voor de tweede rang wordt in dat geval uitgeweken naar de derde rang. Vervolgens nemen we contact met u op of u die plaatsen ook wilt hebben. Eenmaal bestelde en betaalde kaarten worden niet teruggenomen.

Informatie over eerste-, tweede- en derde rang plaatsen

1. De plaatsen van de eerste rang in het middenschip van de kerk hebben direct en goed zicht op de solisten, koor en orkest.

2. De tweede rang plaatsen in de zijbeuken van de kerk hebben een goed zicht op koor en/of orkest. Het zicht wordt ondersteund met videoschermen.

3. De derde rang plaatsen hebben goed zicht op het orkest. Het zicht op het koor en de solisten is beperkt. Het zicht wordt ondersteund met videoschermen.


Plaatsoverzicht naar rang Pieterskerk | C.O.V. Ex Animo Matthäus Passion 2018


Plattegrond Pieterskerk | Stoelenopstelling
Garderobe

Aan de zijkanten van het koor van de kerk en onder de tribune is een onbewaakte garderobe. U wordt verzocht om hier uw jas op te hangen.